ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
Τα μελη της ομαδας larissa moto riders την Τριτη 07-06-2011 θα κανουμε μηχανοκινητη πορεια συμπαραστασης στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ της Λαρισας,με της μηχανες μας.Ελατε με οτι μηχανακι εχετε!!!!!!!!!!
Η πορεια θα ξεκινησει στις 20:30 την Τριτη απο την εκκλησια της Αναληψης στο Αβερωφ και θα καταληξει στην κεντρικη πλατεια της Λαρισας αφου ακολουθηθει το δρομολογιο που θα ανακοινωσουν τα μελη της ομαδας λιγο πριν ξεκινησουμε
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...
OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα νέο κίνημα ή οργάνωση. Είμαστε οι "Αγανακτσμένοι της Λάρισας" πολίτες αυτής της χώρας που κάποιοι προσπαθούν να τη ξεπουλήσουν με κάθε τρόπο.

Κάθε μέρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στην Κεντρικη Πλατεια και προσπαθούμε με τις φωνές μας να δείξουμε σε αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, ότι τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Την Τριτη με αυτή τη μικρή σε διάρκεια μοτοσυκλετιστική πορεία μέσα στην Λάρισα θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους Λαρισαίους να κατέβουν στην Κεντρική Πλατεία και να φωνάξουμε όλοι μαζί.

Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις φωνές μας θα ακούσουν και τις μηχανές μας!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τριτη 21/08/2012